Qui som

Home / Qui som


Nuria Borras a Tokat Núria Borràs és viatgera, escriptora en el seu temps lliure i post-graduada en Cooperació Internacional. Ha publicat diversos articles de viatge en les revistes Altaïr i Lonely Planet i properament col.laborarà en un llibre de viatges que publicarà Nova Casa Editorial. Ha realitzat un estudi sobre turisme sostenible basat en les CBT del Kirguizistan. Ha participat en cicles i xerrades viatgeres i en programes de ràdio, i és co-autora, juntament amb la seva parella, del blog Més Enllà, on relaten, escriuen mini-guies de viatge i il.lustren les seves experiències viatgeres.

Va començar a viatjar en el 2002 per Orient Mitjà i el sud-est asiàtic i ha seguit recorrent zones poc conegudes dels Himàlaia, d’Àsia Central i de la Xina. És una enamorada d’Àsia, de les seves cultures i sobretot de la seva gent i no ha parat fins que ha aconseguit complir el seu somni: un viatge sense bitllet de tornada.
Lluis Bono a LaosLluís és viatger, addicte a la fotografia i bloguer. És creador i co-autor, juntament amb la seva parella, del blog Més Enllà, on relaten, escriuen mini-guies de viatge i il.lustren les seves experiències viatgeres. Ha participat en conferències i xerrades viatgeres i és un dels membres fundadors del projecte Amu Daria (Associació Cultural per la promoció de la Ruta de la Seda).

Ha viatjat per Orient Mitjà, el sud-est asiàtic, Àsia Central, la Xina… però són els Himàlaies i les seves banderoles d’oració budistes els que li han robat el cor. Les busca en llocs recòndits i poc coneguts, com ara Arunachal Pradesh o Ladakh, i és aquí on més gaudeix de la fotografia. Després de passar 6 mesos viatjant per l’India i el sud d’Àsia, actualment es troba recorrent un viatge “Cap a Orient, a través de la Ruta de la Seda” i podreu veure les seves fotografies en aquest blog, a Flickr o Instagram.

Qui som
T\'agradat?