Cambodja

Xerrada Cambodja i Vietnam, a través del Mekong

Posted on 18 maig 2011

Aquest proper dijous,19 de maig, a les 19 hores al CIAJ (c/ Sant Oleguer, 6-8) farem una xerrada amb el títol “Cambodja i Vietnam a través del Mekong” acompanyada de fotografies de la regió.

En aquest viatge, el nostre desig era entrar a Vietnam navegant pel riu Mekong, per poder conèixer com viuen els pobles de la seva ribera. Amb aquesta premisa comencem el viatge a Bangkok, seguim fins la frontera amb Cambodja, la creuem durant 3 dies en tot tipus d’embarcacions per les aigües del llac Tonle Sap fins que el Gran Riu, el Mekong, ens deixa a les riberes vietnamites, després d’haver recorregut uns fantàstics 770 km, dels quals 570 han estat de navegació.

L’aventura de viatjar: Cambodja i Vietnam a través del Mekong

Posted on 4 juny 2009

Dijous, juny 04, 2009

Ahir es va tancar, fins després de l’estiu, el cicle de projecció d’audiovisuals “L’aventura de viatjar” al Centre Cultural de Cambrils. La projecció va anar a càrrec dels autors d’aquest blog, amb el títol “Cambodja i Vietnam a través del Mekong”.

Des d’aquí volem donar les gràcies, a tots els que hi vau assistir, per la bona rebuda, l’interès i pel caliu que ens vau mostrar durant l’acte.

Us adjunto la notícia publicada a la revista digital del municipi i l’enllaç.

“L’aventura de viatjar” descriu els paisatges i les vivències a Cambodja i Vietnam

Text i fotografia Josep Maria Ferrando

“Lluís Bono i Núria Borràs van mostrar, ahir al vespre, el seu viatge a través de Vietnam i Cambodja

Un viatge fascinant a Cambodja i Vietnam a través del Mekong va ser el títol de la xerrada-col.loqui que va tenir lloc ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional, dintre del cicle l’aventura de viatjar. El títol descriu de la millor manera possible el viatge que van fer la Núria Borràs i el Lluís Bono a aquests països asiàtics l’octubre de l’any 2005.

Amb la projecció de fotografies de molta qualitat i la música adient aquesta parella viatgera va saber encomanar la seva passió pels viatges al públic que omplia una bona part de la sala.

Els viatgers van descriure els paisatges i vivències de la seva estada a Cambodja i Vietnam. Van començar visitant els temples d’Angkor de la selva combodjana, la capital del país, Phnom Penh, després van passar a Vietman, fent el recorregut pel delta del Mekong i desplaçant-se cap al nord del país, visitant ciutats com Hanoi, gaudint d’uns dies de treking per les muntanyes, i finalitzant a Halong Bay on hi ha més de mil sis-centes illes.

La Núria i el Lluís van saber transmetre als nombrós públic assistent una mirada molt acurada que va molt més enllà del viatge turístic, parlant del tipus de menjar, de l’amabilitat de la gent, de les seves costums, de la varietat d’ètnies i de molts altres petits detalls que van fer reviure el seu viatge.”

Entrades relacionades: